Un cop hagis escrit allò que vols cercar, se't mostraran els suggeriments. Fes servir les fletxes amunt i avall per donar una ullada a tots els suggeriments. Per seleccionar-ne un, prem Retorn. Si el fragment seleccionat és una oració, se cercarà aquest text. Si el suggeriment és un enllaç, el navegador obrirà la pàgina.
Com es fa?

Compartir el teu anunci a les xarxes socials

Get your listing out there—use social media to show off your place.

Compartir el teu anunci

1. Ves a Anuncis i selecciona l'anunci que vulguis compartir.
  2. Fes clic a Previsualitza l'anunci i, a continuació, a Comparteix.
  3. Tria on vols compartir-lo i segueix els passos que t'indiquem.

You can also promote your listing by embedding a preview on your website.

T'hem ajudat amb aquest article?

Articles relacionats

• Amfitrió

Inclou l'anunci a la teva pàgina web

Si vols fer arribar el teu anunci a possibles hostes que no facin servir Airbnb, pots inserir-ne una previsualització al teu lloc web.
  • Amfitrió

Requisits per a l'enllaç personalitzat

Troba els requisits per a l'URL personalitzada del teu anunci perquè puguis promocionar el teu espai sense problemes.
  • Programa Matterport

Durant un temps limitat, Airbnb ofereix una oferta exclusiva gratuïta d'escaneig en 3D per part de Matterport, líder en tecnologia de captur…