Un cop hagis escrit allò que vols cercar, se't mostraran els suggeriments. Fes servir les fletxes amunt i avall per donar una ullada a tots els suggeriments. Per seleccionar-ne un, prem Retorn. Si el fragment seleccionat és una oració, se cercarà aquest text. Si el suggeriment és un enllaç, el navegador obrirà la pàgina.
Com es fa?
Amfitrió

Sincronitzar el teu calendari d'Airbnb amb els d'altres llocs web

Si fas d'amfitrió en altres llocs web, pots sincronitzar tots els teus calendaris d'amfitrió per evitar que diversos hostes reservin les mateixes dates. Per exemple, si una nit es reserva en un calendari, es bloquejarà automàticament en l'altre. Per tant, mantindràs el calendari sempre al dia i les tasques com a amfitrió seran una mica més fàcils.

Com funciona l'exportació del calendari d'Airbnb?

T'enviarem un URL que enganxaràs al calendari de l'altra pàgina web per enviar la informació del teu calendari d'Airbnb a l'altre web (per exemple, VRBO o Booking.com) o per exportar-la a un calendari personal (com Google o Apple).

Quan l'hagis exportat, els canvis que facis al teu calendari d'Airbnb es reflectiran automàticament al de l'altre web, segons la seva configuració.

Per exportar un calendari:

Exportar un calendari des d'un ordinador

1. Fes un clic a Calendari i selecciona el calendari de l'anunci que vols modificar.
    2. A continuació, fes clic a Disponibilitat.
    3. Dins de la secció Enllaça els calendaris, fes clic a Exporta el calendari d'Airbnb.
    4. Copia'n l'enllaç i, a continuació, enganxa'l al teu altre calendari en format iCal.

Necessites més ajuda? Com que el lloc on has d'afegir l'URL varia segons el web, et recomanem que vagis a la secció d'ajuda per trobar-hi aquesta informació. Per exemple, descobreix com exportar el teu calendari d'Airbnb a Google i a Apple per poder accedir a les reserves des del teu calendari personal.

Com funciona la importació d'un calendari des d'un altre web?

Hauràs d'obtenir un URL del calendari de l'altra pàgina web i afegir-lo a Airbnb. A la majoria dels llocs web, pots trobar-ho en una secció dedicada a la importació i exportació de calendaris. Suggeriment: assegura't que l'URL acaba amb .ics, ja que altres URL no funcionaran.

Descobreix com importar un calendari des de VRBO, Booking.com i Tripadvisor.

Per importar un calendari:

Importar un calendari des d'un ordinador

1. Fes clic a Calendari i selecciona el de l'anunci que vols modificar.
    2. A continuació, fes clic a Disponibilitat.
    3. Dins de la secció Enllaça els calendaris, clica Importació de calendari.
    4. Enganxa l'URL del calendari extern (per exemple, VRBO) al camp d'adreça del calendari.
    5. Posa nom al calendari i clica Desa.

Com es mostren les nits bloquejades al teu calendari d'Airbnb i a altres calendaris?

Les nits que bloquegis o que estiguin reservades a Airbnb també es bloquejaran al calendari de l'altre web. El teu calendari d'Airbnb inclourà les nits que estiguin bloquejades segons la teva configuració de disponibilitat, el temps de preparació, el temps d'antelació i les estades mínimes.

Les nits reservades al calendari d'un altre web es bloquejaran automàticament a Airbnb quan l'hagis vinculat al teu calendari. No obstant això, les nits que bloquegis en un altre calendari pot ser que es mostrin com a bloquejades a Airbnb o pot ser que no.

Necessites més ajuda? Consulta els altres centres d'ajuda per saber com pots bloquejar un calendari des de VRBO, Booking.com i Tripadvisor.

Modificar un calendari sincronitzat

El calendari d'Airbnb s'actualitza automàticament cada dues hores i inclou la informació dels altres calendaris que has vinculat. Si vols comprovar la disponibilitat abans que passin les dues hores, accedeix al calendari vinculat i selecciona Actualitza.

Si has vinculat diversos calendaris, és possible que es modifiquin automàticament en diferents moments. Et mostrarem l'última hora en què s'ha modificat cada calendari. També pots fer-ho manualment.

Tingues en compte que només podem sol·licitar actualitzacions a l'altre lloc web unes quantes vegades. Si superes aquesta quantitat, hauràs d'esperar fins a la següent actualització automàtica.

Per actualitzar el calendari importat:

Actualitzar el calendari des d'un ordinador

1. Fes un clic a Calendari i selecciona el calendari de l'anunci que vols modificar.
    2. A continuació, fes clic a Disponibilitat.
    3. Dins de la secció Enllaça els calendaris, fes clic a Importació de calendari.
    4. Tria el calendari importat (per exemple, VRBO) i fes clic a Actualitza el calendari.

Importem fins a dos anys de dades. No pots posar en pausa un calendari importat. Si vols interrompre la sincronització, has de tornar a començar i eliminar-lo. Per eliminar un calendari sincronitzat, fes un clic o un toc a Modifica i Desconnecta el calendari.