Un cop hagis escrit allò que vols cercar, se't mostraran els suggeriments. Fes servir les fletxes amunt i avall per donar una ullada a tots els suggeriments. Per seleccionar-ne un, prem Retorn. Si el fragment seleccionat és una oració, se cercarà aquest text. Si el suggeriment és un enllaç, el navegador obrirà la pàgina.
Com es fa?
Amfitrió

El teu cobrament si un hoste cancel·la la reserva

De vegades, les coses no surten com estava previst i els hostes han de cancel·lar la reserva. D'acord; però, en aquest cas, què passa amb el teu cobrament?

• Si l'hoste cancel·la la reserva: si la cancel·la abans o després de l'estada, rebrà un reembossament de manera automàtica d'acord amb la teva política de cancel·lació.
  • Si l'hoste ha de rebre un reembossament: l'import del reembossament es dedueix dels cobraments que rebis fins que s'hagi cobert l'import total. Si cal, pots enviar un reembossament addicional als teus hostes.

Si vols consultar l'import actualitzat del teu cobrament, accedeix al Tauler de control d'ingressos.