Un cop hagis escrit allò que vols cercar, se't mostraran els suggeriments. Fes servir les fletxes amunt i avall per donar una ullada a tots els suggeriments. Per seleccionar-ne un, prem Retorn. Si el fragment seleccionat és una oració, se cercarà aquest text. Si el suggeriment és un enllaç, el navegador obrirà la pàgina.
Com es fa?

Desactivar o eliminar el teu compte

Ens sap greu que te'n vagis, però si has decidit deixar Airbnb, tens un parell d'opcions. Pots desactivar el compte de manera temporal i reactivar-lo més endavant o bé eliminar-lo definitivament.

Què passa quan desactives el teu compte?

Si fas d'amfitrió, també tens l'opció de desactivar un anunci sense desactivar tot el compte. Encara vols desactivar el teu compte? T'expliquem què passarà a continuació:

• El teu perfil quedarà ocult.
  • Si fas d'amfitrió, els teus anuncis quedaran ocults.
  • Hi ha informació que pot quedar visible per a altres usuaris, com ara les avaluacions que has fet.
  • Airbnb conservarà les dades del teu compte perquè el puguis reactivar en un futur.

Per reactivar el compte, posa't en contacte amb nosaltres.

Si fas d'amfitrió, també tens l'opció de desactivar un anunci sense desactivar tot el compte.

Com desactivo el compte?

1. Ves a Compte > Inici de sessió i seguretat.

2. A Compte, fes clic a Desactiva.

3. Selecciona un motiu pel qual has desactivat el compte

4. Fes clic a Continua.

5. Fes clic a Desactiva el compte.

Com és el procés d'eliminar el compte?

Quan tanquis i eliminis el teu compte de forma permanent:

• Per motius de seguretat, verificarem la teva identitat abans d'acceptar la sol·licitud.
  • Un cop tramitada la sol·licitud, eliminarem les teves dades personals de forma permanent, excepte la informació que estem obligats a conservar legalment o que la llei ens permet conservar, tal com es descriu en la nostra Política de privacitat.

Un cop hagis eliminat el compte, no podràs reactivar-lo, recuperar-ne la informació ni tornar-hi a accedir. Si vols tornar a fer servir Airbnb, hauràs de crear un compte nou. Més informació sobre com exercir els drets que tens en relació amb les teves dades.

Eliminar el compte

1. Ves a Compte > Ús compartit i privacitat.
  2. A Gestiona les dades del teu compte, fes clic a Suprimeix el teu compte.
  3. Tria en quin país resideixes.
  4. Selecciona el motiu pel qual has desactivat el teu compte.
  5. Fes clic a Següent.
  6. Fes clic a Elimina el compte.

Si ho prefereixes, pots eliminar el teu compte a Gestiona les teves dades.

Nota: als usuaris de la Xina continental se'ls apliquen polítiques i procediments diferents. Posa't en contacte amb nosaltres per a més informació.