Un cop hagis escrit allò que vols cercar, se't mostraran els suggeriments. Fes servir les fletxes amunt i avall per donar una ullada a tots els suggeriments. Per seleccionar-ne un, prem Retorn. Si el fragment seleccionat és una oració, se cercarà aquest text. Si el suggeriment és un enllaç, el navegador obrirà la pàgina.
Com es fa?

Afegeix un contacte d'emergència

Say you find yourself in an emergency—it’s good for us to have a contact on file to help you out. You can add up to 4 contacts to your account.

Afegir contactes d'emergència

Com puc afegir contactes d'emergència des d'un ordinador?

1. Clica Perfil > Compte > Dades personals.
  2. Ves a Contacte d'emergència i fes clic a Afegeix.
  3. Introdueix el nom del teu contacte d'emergència, la relació que té amb tu, l'idioma que prefereixes, l'adreça electrònica, el codi del país i el número de telèfon.
  4. Fes clic a Desa.

Pots afegir més contactes, o bé eliminar el que vulguis. Només cal que facis un clic o un toc a l'opció Afegeix un altre contacte d'emergència o Elimina.