Un cop hagis escrit allò que vols cercar, se't mostraran els suggeriments. Fes servir les fletxes amunt i avall per donar una ullada a tots els suggeriments. Per seleccionar-ne un, prem Retorn. Si el fragment seleccionat és una oració, se cercarà aquest text. Si el suggeriment és un enllaç, el navegador obrirà la pàgina.
Com es fa?

Si reps un cobrament addicional

El primer que has de fer és buscar un correu electrònic d'Airbnb amb la informació específica del teu compte d'amfitrió. Si has rebut un cobrament addicional, hi figurarà l'import que has cobrat de més.

Què has de fer si reps un cobrament addicional?

No cal que facis res. L'import que hagis cobrat de més es deduirà automàticament dels pròxims cobraments.

Quan s'han enviat els cobraments?

Pots consultar els cobraments a la secció S'ha pagat dins dels Ingressos. Tingues en compte que, en funció del temps de processament que tingui el mètode de cobrament que fas servir, els cobraments et poden arribar en una data diferent de la data que apareix als Ingressos, que és la data en què te'ls hem enviat.

Trobar cobraments addicionals al teu compte d'amfitrió

Ves a Ingressos i, a continuació, a S'ha pagat. Pot passar que rebis, de vegades amb uns dies de diferència, dos o més cobraments pel mateix motiu.

Encara que el motiu sigui el mateix, els imports poden variar una mica. Per exemple:

• Les taxes de canvi de divises varien d'un dia per l'altre.
  • De vegades, els cobraments s'agrupen i potser cal ampliar una fila per revisar les línies una per una.

Per trobar cobraments addicionals al teu compte:

Trobar cobraments addicionals des d'un ordinador

1. Entra a la pestanya Avui i clica Menú.
  2. Fes clic a Ingressos.
  3. Entra a S'han pagat per revisar els pagaments.

Trobar deduccions relacionades amb cobraments addicionals

Quan apliquem una deducció per recuperar l'import que has cobrat de més, conservaràs el cobrament més recent i et descomptarem automàticament aquest import dels cobraments amb el mateix motiu que s'hagin enviat abans.

Per trobar la deducció, ves als Ingressos i cerca una línia que tingui el mateix codi de motiu que el cobrament repetit. La diferència és que en aquest cas, l'import emès serà negatiu per reflectir una deducció.

Les deduccions, mentre estiguin pendents, es mostraran als Pendents i, un cop s'hagin descomptat, a S'ha pagat.

Com funcionen les deduccions?

Les deduccions per cobraments addicionals es mostraran com a ajustos de resolució als Ingressos. T'expliquem el més important:

• Pot ser que apliquem deduccions a diversos pagaments per recuperar la totalitat de l'import que t'hem pagat de més.
  • Una deducció no sempre apareixerà com una transacció aïllada i independent als teus Ingressos. De vegades, pot quedar incorporada a un cobrament més gran. Si no la trobes, prova d'ampliar la fila a S'ha pagat.

Comprova si tens cobraments pendents

Si no estàs esperant cap cobrament, és igual: la deducció s'aplicarà automàticament en el pròxim que rebis, sigui aviat o d'aquí a molt de temps.

Per trobar els propers cobraments:

Cercar els propers cobraments des d'un ordinador

1. Entra a la pestanya Avui i clica Menú.
  2. Fes clic a Ingressos.
  3. Ves a Pendent i fes clic al cobrament.

Per què has rebut cobraments addicionals?

Es tracta d'un error de processament del pagament que ja hem resolt.

T'hem ajudat amb aquest article?

Articles relacionats

• Com es fa?
    Amfitrió

Calcular el cobrament

L'import que rebis per l'estada d'un hoste correspon al preu per nit que tinguis establert, més qualsevol altre càrrec addicional (com ara l…
  • Com es fa?
    Amfitrió

Afegir un mètode de cobrament

Pots modificar els mètodes de cobrament i afegir-ne de nous des de la configuració del teu compte.
  • Com es fa?
    Amfitrió

Com pots saber si el teu mètode de cobrament està operatiu?

Al costat del mètode de pagament hi consta l'estat: predeterminat, pendent o error. També pot ser que no s'hi consigni cap estat (vol dir qu…