Un cop hagis escrit allò que vols cercar, se't mostraran els suggeriments. Fes servir les fletxes amunt i avall per donar una ullada a tots els suggeriments. Per seleccionar-ne un, prem Retorn. Si el fragment seleccionat és una oració, se cercarà aquest text. Si el suggeriment és un enllaç, el navegador obrirà la pàgina.
Com es fa?
Viatger

Fes servir una targeta regal per fer una reserva amb la modalitat Paga una part ara i la resta després

The “Pay Part Now, Part Later” (PPNPL) option makes it easy to book a reservation and pay in two smaller installments. While Airbnb gift cards can be used with this option, here are some important things to keep in mind.

Using a gift card for a new Pay Part Now, Part Later reservation

You can always choose to use a gift card for your first payment of a PPNPL reservation. Just make sure the balance has been redeemed and that credits have been added to your account.

Afegir una targeta regal a una reserva existent amb la modalitat Paga una part ara i la resta després

Com que la reserva es pot cancel·lar si no es fa el segon pagament, l'opció Paga una part ara i la resta després fa servir un únic mètode de pagament per defecte. En aquest article t'expliquem com pots modificar el mètode de pagament per pagar la segona part d'una reserva feta amb aquesta modalitat.

Afegir una targeta regal a una reserva feta amb la modalitat Paga una part ara i la resta després des d'un navegador

1. Clica Viatges i selecciona la reserva a la qual vols aplicar el crèdit de la targeta regal.
  2. Clica Sol·licita els rebuts i gestiona els pagaments.
  3. A Pendents, clica el pagament que vols modificar.
  4. Ves a Paga amb.
  5. Al costat de Crèdit aplicat, clica Gestiona.
  6. Selecciona el crèdit de la targeta regal que vols aplicar al pagament.
  7. Fes clic a Confirma i paga.